Ingatlantulajdonosok részére közvetített vevői megkeresések

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Vevőink részére keressük az alábbi ingatlanokat vevői megbízás alapján. A vevői megbízás alapján az eladókat nem terheli ingatlanközvetítési jutalékfizetési kötelezettség.  Amennyiben Önnek van a megadott leírás alapján eladó ingatlanja, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Telefon: 30/5769392, 30/3122451 e-mail: balatoniotthon@gmail.com

KERESEK ELADÓ NYARALÓT BALATON-PARTI TELEPÜLÉSEN!

Keresek Balaton-parti településen eladó nyaralót, lehetőleg önálló épületet, minimum 250 m2 kerttel. Az ingatlan a vasúttól és a főúttól távolabb essen, de a strand maximum 1000-1200 méterre legyen lehetőség szerint. Az ár felső határa 42 millió Ft.

KERESEK ELADÓ PANORÁMÁS INGATLANT BALATONFÜRED KÖRNYÉKÉN!

Keresek Balatonfüred környékén eladó panorámás telket, gyümölcsöst vagy vidéki házat 20 millió Ft-ig.

KERESEK BALATON KÖRNYÉKI TELEPÜLÉSEN ELADÓ CSALÁDI HÁZAT!

Keresek eladó családi házat, akár felújítandó is Balatonszőlős, Balatonfüred, Csopak, Alsóörs településeken. A ház legalább 90 m2, a kert mérete pedig minimum 400 m2 legyen. Fontos hogy a közelében legyen buszmegálló, ami 10 perc gyaloglással elérhető. Maximum 60 millió Ft-ig.

KERESEK ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKET BALATONFÜRED ÉS BALATONALMÁDI KÖZÖTT!

Keresek Balatonfüred és Balatonalmádi között eladó, több épület, társasház, ikerház építésére alkalmas belterületi építési telket.

KERESEK TELJES PANORÁMÁS ZÁRTKERTI ELADÓ INGATLANT!

Keresek teljes panorámás lehetőleg zártkerti, vagy művelés alól kivont ingatlant a Balatontól maximum 3-4 km-re, Alsóörs, Paloznak, Csopak, Balatonfüred, Balatonarács, Balatonszőlős, Tihany, Balatonakali településeken. Irányár:  10-60 millió Ft.