VESZPRÉMI EXKLUZÍV TÉGLALAKÁS 49,9 MILLIÓ FT-ÉRT A JERUZSÁLEMHEGYEN!

VESZPRÉMI EXKLUZÍV TÉGLALAKÁS 49,9 MILLIÓ FT-ÉRT A JERUZSÁLEMHEGYEN!
Jó elosztású, teljes-körűen felújított, 53 m2-es téglalakás nyugodt környezetben eladó.
A 2022-ben történt felújítás során megtörtént a hideg-és meleg-burkolatok, szaniterek, villanyvezetékek, zuhanyzó, nyílászárók cseréje, illetve minőségi, garanciális gépesített (indukciós főzőlap, sütő, szárító-és mosógép, páraelszívó)konyhabútort épített be a tulajdonos. A zuhanyzós fürdőszoba, a mellékhelyiség is megújult, emellett egy kis gardrób is kialakításra került.
A 4. emeleti lakás DNY-i tájolású, rendkívül világos, a hálószobából és a nagy méretű nappaliból is szép panoráma tárul elénk. A nappaliból nyílik a 4-5 m2-es erkély.
A beépített konyhabútor az árban foglaltatik, a gépek, illetve a többi berendezés megegyezés tárgyát képezi. Ezt érdemes megfontolni, hisz teljes harmónia  jellemzi az ingatlant.
Fűtése konvektoros, illetve elektromos. A rezsi nagyon csekély, köszönhetően a 12 cm-es szigetelésnek. A közös költség 9900 Ft.
A parkolás ingyenes az utcán, illetve van lehetőség bérlésre is, jelenleg is garázst bérel a tulajdonos, így az igény esetén átvehető. Közös tároló is van.
Sok szolgáltatás könnyedén megközelíthető, de helyi járati közlekedés is van gyakran. Kedves szomszédok, csendes, nyugodt lépcsőház, tehermentes lakóépület!
Kis kertes, igényes ingatlan cseréje is szóba jöhet.
Ha egy olyan lakást szeretne, ami felújítást, szakembert nem igényel, azonnal költözhető, vagy az egyetem közelsége miatt jó áron kiadható, és nyugodt környezetű, akkor érdemes megtekinteni!
Rugalmas kifizetési, hitelfelvételi lehetőség!
Irányár: 49,9 millió Ft. Információ: 30/5769392, 30/3122451