Balatonfűzfőn dupla komfortos családi ház eladó 118 millió Ft-ért

Balatonfűzfőn dupla komfortos családi ház eladó 118 millió Ft-ért

Balatonfűzfőn kertvárosias lakóövezetben eladó egy felújított, teljes közműves, télen-nyáron lakható 158 m2 alapterületű családi ház. A dupla komfortos ház kétszintes, 5 külön nyíló szobával, jó elrendezésű terekkel, nagy nappali térrel, hűtő-fűtő légkondicionálókkal felszerelt.

A földszinten két szoba, konyha+étkező, beüvegezett ablakos terasz, előszoba, hall a lépcsővel tárolóval, fürdőszoba, külön WC-helyiség, kamra kapott helyet.
A felső szinten 3 szoba van (nappali +háló + egy befejezetlen szoba) és egy fürdőszoba-WC. A nappaliból nyíló fenti teraszról szép panoráma tárul elénk a Balatonra.
A ház alatt lebetonozott, ablakkal ellátott pince található két helyiséggel. Önálló garázs áll rendelkezésre.

Az ingatlan egyedi gázfűtéses, a pincében elhelyezett cirkóval, plusz melegvíz tartállyal: Viessmann földgáz tüzelésű kazán mellette előnykapcsolással 150 literes melegvíz tároló egy cirkulációs szivattyú, mely részáramú melegvizet keringtet, Viessmann teljes automatikával működik a rendszer.

A 721 m2-es gyümölcsfákkal beültetett gondozott teleken található egy mélykút, beépített szivattyúval a locsoláshoz. A telek egy nagyobb része színes, mintás térburkolatot kapott.

Per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú az ingatlan.

Irányár: 118 millió Ft. Információ: 30/5769392, 30/3122451