SOK LEHETŐSÉGET REJTŐ CSALÁDI HÁZ ELADÓ BALATONFÜREDEN 145 MILLIÓ FT-ÉRT!

SOK LEHETŐSÉGET REJTŐ CSALÁDI HÁZ ELADÓ BALATONFÜREDEN 145 MILLIÓ FT-ÉRT!

Balatonfüred csendes, kertvárosi részén, a belvároshoz nagyon közel, eladóvá vált egy 2016-ban szépen felújított 3 szintes, összesen 225 m2-es családi ház. A felújítás során az ingatlan szigetelést kapott, kicserélésre került a tető, az összes nyílászáró, a villanyvezetékek, a vízcsövek. A ház melegét gázkazán, cserépkályha és elektromos fűtőtestek biztosítják. „Napjainkban nagyon fontos, hogy több fűtési móddal is lehet biztosítani az otthon melegét. Többek között villany panel, kályhafűtés, illetve cirkó fűtés van. Napelemek felszerelése lehetséges, így a saját villany fogyasztásának költségeit fedezheti. A szintek külön bejáratúak, ami még megtakarítást eredményez.”

Mivel a 3 szint külön bejáratú, így kiváló megoldás több generáció együttélésére, illetve tökéletesen alkalmas befektetésnek albérleti kiadásra, nyaraltatásra. A szintek átalakítással egybe is nyithatóak. A 686 nm-es telek beépítettsége jelenleg 14%, mely 25 %-ra növelhető, így a ház bővítésére is van lehetőség. Kétlakásos családi házzá is alakítható, társasházi alapító okirattal. A szépen gondozott kertben nyugodt pihenést nyújtanak az árnyékot adó fák, gyümölcsfák.

A földszinti rész kőből épült, itt található egy 21 nm-es garázs, 2 szoba, egy fürdőszoba, egy konyha kamrával.

A középső szinten nagyméretű nappali, konyha-étkező, kamra, kádas és zuhanyzós fürdőszoba, hálószoba, közlekedő kapott helyet.

Az erkélyes tetőtéri szint az udvar hátsó részéről közelíthető meg. Itt 3 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, konyha található.

Amennyiben Ön Balatonfüred közkedvelt településrészén, nagyon jó adottságokkal rendelkező ingatlant szeretne vásárolni, akkor ne habozzon, jöjjön, nézze meg ezt a házat.

Irányára: 145 millió Ft. Információ: 30/576-9392, 30/312-2451