Menu
0 Comments


BALATONALMÁDIBAN családi ház eladó 79,9 millió Ft-ért!

A 2006-ban épült 135 m2-es tágas családi ház, 535 m2-es telken fekszik, közel az erdős területekhez egy patak partján. Az ingatlan részben alápincézett, egy 15 m2-es fészer és egy 24,5 m2-es tároló is tartozik hozzá.

A földszinten az étkező-konyha-nappali egy légtérben, szép, kényelmes nyitott fa lépcsővel található, valamint a jacuzzi-kádas, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, közlekedővel. A gépház is itt kapott helyet. A terasz fedett, fa szerkezetű.
A tetőtérben, 3 szoba, közlekedő, terasz, gardrób, valamint a WC-mosógép helyiség található.

A 30 cm vastag téglából épített ház falait 10 cm szigetelés borítja, válaszfalai 10 cm-es téglából épültek, szigetelt fa nyílászárókkal.
Födémszerkezete vasbeton gerenda, béléstesttel, ami hőszigetelést is kapott. Tetőszerkezete kontyolt tető, kőzetgyapot szigeteléssel, Bramac cserépfedéssel.
Az beépített tetőtérben a födém fagerendás, teteje OSB lapokkal fedett, szigetelt, járható.

Padlófűtése kondenzációs gázkazánról működik, telefonról vezérelhető a fűtés be- és kikapcsolása, a kívánt hőmérséklet beállítása.
Az energia megtakarítására LED izzókat használtak, állítható fényerejű és állítható színárnyalatú, távirányítós LED lámpatestekkel.
2019-2020 ban a felújítás során kicserélték a gázvezetékeket, és a gázkazánt, valamit az új konyha kiépítése, modern világítás kialakítása, új burkolatok, fürdőszoba felújítása, és az épület belső festése történt meg.
A ház mellé a kert végében épített udvari fedett beálló gépkocsi parkolására alkalmas, a kert kialakítása még folyamatban van.

A tehermentes ingatlan igény szerint teljes berendezéssel, keveset használt, modern gépekkel együtt eladó!

Ára: 79,9 millió Ft. Információ: 30/5769392, 30/3122451