Menu
0 Comments


Alsóörsön eladó egy szép, különleges családi ház 66,9 millió Ft-ért.
A ház az 1890- es évek végén épült vöértrös kőből és téglából, összesen 250 m2 nagyságú. Felújítása során pár éve járólapot, ajtókat, ablakokat cseréltek. Északi oldalai szigeteltek, az ingatlant nagyon napos, meleg, délnyugati tájolású.
A kétszintes épület hasznos területe 126 m2. Az alsó szinten előszoba, WC, társalgó, nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, az emeleten hálószoba, nagy tágas szoba, közlekedő, fürdőszoba kapott helyet. A meleget gázfűtés szolgáltatja. A tetőtérben a légkondicionáló nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít. A pinceszinten nagy tároló hely és borospince van.
Az 550 m2-es telek a legcsendesebb környéken fekszik, melynek különlegessége, hogy nem az utca mentén található, hanem lépcső vezet le, így ennek köszönhetően elszigetelt, egyedi. A kertben fúrt kút is található. A központ, bolt, posta, étterem pár percnyire, a strand pedig 800 méter távolságra van.
Gyönyörű balatoni panorámás, csendes, az erdőre és a helyekre is csodálatos a kilátás, igazi különlegesség, rengeteg lehetőséggel.
Az ingatlan ára 66,9 millió Ft.
Információ: 30/5769392, 30/3122451