Menu
0 Comments


Tihany belterületén örök panorámás családi ház eladó 145 millió Ft-ért!

A tihanyi Belső-tóra és a Kiserdő-tető dombra panorámás 165 m2-es családi ház  részben terméskőből, részben téglából épült, a tető Bramac cseréppel fedett.

A házban két külön-bejáratú ingatlan található, az egyik a földszinten, a másik a tetőtérben került kialakításra. A tetőtéri lakrész külön terasszal is rendelkezik, ahonnan különösen szép a panoráma. A ház legalsó szintje fél szuterénes, ahol garázs, tüzelőtároló, kazánház, mosókonyha és egy biciklitároló kapott helyet.

A középső szinten  egy nappali, konyha, két hálószoba, fürdőszoba (WC-vel) és még egy különálló WC, közlekedő folyosó, és spájz van.

A tetőtér részben légkondicionált, itt két szoba, konyha, fürdőszoba és folyosó található, amely az épülethez utólag épített lépcsőházon keresztül közelíthető meg.

A ház melegét gázkazán biztosítja.

A lakóház kisebb felújításra szorul. A középső szinten az ablakok műanyagra lettek cserélve. A szobák parkettázottak, a tetőtérben pedig laminált padló lett lefektetve. Az ingatlanon található még egy különálló kerti szerszámtároló, kis pince, és egy-két lebontásra való melléképület.
Az tehermentes ingatlan 749 m2-es belterületi telken fekszik, környezetében gyönyörű kirándulóhelyek találhatók.

Ára: 145 millió Ft. Információ: 30/5769392, 30/3122451